English                                    Рускйи                                                            Français                                                            Español

Tervetuloa
Spiritual-Revolutionary.com
-internet-sivuille

Ääninauhoitteet | Videot | Valokuvat | Matkasuunnitelma | Mietelmiä puhtaasta bhaktista

Hänen Armonsa Sriman 
Sankarshan Das Adhikari

Puhelin: 1(512)835-2121 (Yhdysvalloissa)

Email: sda@backtohome.com


 


 


Kirjoittaudu Perimmäisen itseoivalluksen kurssille


Hänen Armonsa
Srila Sankarshan Das Adhikarin tarjoama ilmainen verkkokurssi.

Saat sähköpostitse päivittäisen ‘Päivän ajatuksen’ sekä viikoittaisen oppitunnin itseoivalluksen menetelmästä ja henkisestä toteuttamisesta Hänen Jumalaisen Armonsa A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadan opetusten pohjalta. 

www.backtohome.com


 

 

Vieraile

www.ultimateselfrealization.com

Hänen Armonsa Srila Sankarshan Das Adhikarin

toisilla internet-sivuilla. 


Nämä ovat hänen armonsa Sriman Sankarshan Das Adhikarin viralliset internet-sivut. Sriman Sankarshan Das Adhikari on harjoittanut ja opettanut bhakti-joogaa, eli antaumuksellista palvelua, jo yli 36-vuoden ajan. Hän oppi tämän ylevimmän henkisen valaistumisen menetelmän, Krishna-tietoisuuden, Hänen Armoltaan A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadalta, joka on Kansainvälisen Krishna-tietoisuus Yhteisön  (ISKCON) perustaja ja henkinen opettaja. Sriman Sankarshan Das Adhikari on Srila Prabhupadan kastettu oppilas.

Tämän menetelmän avulla on mahdollista nopeasti ja helposti löytää oma ikuinen henkinen luontonsa ja ymmärtää Jumala. Merkittävintä on mahdollisuus oppia palvelemaan Jumalaa rakkaudellisessa vuorovaikutuksessa Hänen kanssaan. Kun henkilö lähestyy korkeinta tietoisuuden tasoa, hän kokee yhä voimakkaampia onnellisuuden tiloja, jotka lopulta kulminoituvat äärettömään autuuden tunteeseen.
 

Ennen lähtöään maailmasta vuonna 1977, Srila  Prabhupada kehotti Sriman Sankarshan Das Adhikaria ja muita oppilaitaan ottamaan tehtäväkseen Bhakti-joogan tieteen maailmanlaajuisen levittämisen koko kärsivän ihmiskunnan hyväksi.

Henkiselle opettajalleen kuuliaisena Sriman Sankarshan Das Adhikari on nostanut salkoon puhtaan antaumuksellisen palvelun lipun Jumaluuden Ylimmälle Persoonallisuudelle. Hänen elämäntehtävänään on levittää Krishna-tietoisuutta maailmanlaajuisesti. Vahvistaessaan uudelleen henkiseltä opettajaan saamansa käskyn vuonna 2000, hän sai siunauksen Kansainvälisen Krishna-tietoisuus Yhteisön hallintoelimeltä GBC:ltä kastaa oppilaita ympäri maailman.   


Hänen Jumalainen Armonsa
 A.C. Bhaktivedanta Swami
Srila Prabhupada 

Kansainvälisen Krishna-tietoisuus Yhteisön (ISKCON)
perustaja/
henkinen opettaja

 


Sriman Sankarshan Das Adhikari matkustaa säännöllisesti ympärin maailman vaimonsa, hänen armonsa Srimati Vishnupriya Matajin, kanssa. Heidän pääpaikkansa Bhaktivedanta Ashram sijaitsee Austinissa, Texasissa. Sriman Sankarshan Das Adhikari pitää valaisevia luentoja puhtaasta antaumuksellisesta palvelusta erilaisille kohderyhmille. Tämän korkeimman tiedon hänelle on ystävällisesti antanut hänen henkinen opettajansa Srila Prabhupada. Sriman Sankarshan Das Adhikari matkustaa säännöllisesti Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Intiassa ja jopa Lähi-Idän maissa, kuten Turkissa. Matkoillaan hän tapaa oppilaitaan ja jakaa tietoa siitä kuinka täydellistää oma tietoisuutensa.  

Tavoittaakseen mahdollisimman useita ihmisiä kansalaisuudesta, rodusta ja uskonnosta riippumatta Sriman Sankarshan Das Adhikari on kehittänyt ilmaisen verkkokurssin, jonka nimi on “Perimmäisen itseoivalluksen kurssi”. Kurssin ohella hänen oivalluksensa ja kirjeenvaihtonsa valikoidut palat ovat luettavissa internetissä päivittäin. “Päivän ajatuksen” tarkoituksena on kannustaa ja ohjata tuhansia oppilaita ympäri maailman. Palveluihin voi kirjautua ilmaiseksi osoitteessa: www.backtohome.com.

Kaikkein tärkeintä on, että hän on täysin oppilaidensa tavoitettavissa sähköpostin ja puhelimen välityksellä sekä henkilökohtaisten tapaamisten muodossa. Hän ohjaa ja opastaa oppilaitaan veloituksetta.

“Tämä korkein Jumalallinen tietämys on läsnä meissä jokaisessa juuri tälläkin hetkellä”, hän selittää. “Meidän vain täytyy herättää sydämessämme nukkuva Krishna-tietoisuus eli Jumaltietoisuus henkisen opettajan täydellisten ohjeiden avulla. Kuten tuli on aina läsnä tulitikussa, samoin on myös Krishna-tietoisuus sydämessämme. Jonkun vain täytyy raapaista tulitikkuun tuli, jotta tuli pääsisi ilmentymään.”

Sytyttämällä  Jumalallisen tietämyksen soihdun kuulijoidensa sydämessä ja helpottamalla heidän aineellista kärsimystään antaumuksellisen musiikkinsa, luentojensa ja henkilökohtaisten tapaamistensa kautta, tämä henkinen opettaja ja vallankumouksellinen on sitoutunut valaisemaan koko maailman tietämyksen.

Tämän sivun vierailijoita kehotetaan palaamaan päivittäin tutkimaan ja tutustumaan Hänen Armonsa Sankarshan Das Adhikarin, henkisen vallankumouksellisen, uusiin ja tuoreisiin tuotoksiin.


 


Suomessa:  Bhaktin Virve, Jyväskylä, Finland
 

 

Hit Counter