Mietelmiä puhtaasta bhaktista #10
 

Ääninauhoitteet | Videot | Valokuvat | Matkasuunnitelma | Mietelmiä puhtaasta bhaktista

 

Hänen Jumalainen Armonsa
A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Kansainvälisen Krishna-tietoisuus Yhteisön perustaja/henkinen opettaja

 

 

 

Srila Prabhupadan katoamispäivä, 11/05/05

 

Ohessa on Hänen Armonsa Sankarshan Das Adhikarin kunnianosoitus Srila Prabhupadalle hänen katoamispäivänsä muistoksi järjestetyssä juhlatilaisuudessa Sri Vrindavana Dhamassa, marraskuun 5. päivänä, 2005.

 (Kahdeksankymmentäyhdeksän Srila Prabhupadan oppilasta oli läsnä tilaisuudessa, siitäkin huolimatta, että kaikille heille ei riittänyt aikaa pitää puhetta.)


Hänen Armonsa Sankarshan Das:

Ei ole riittävästi sanoja osoittamaan sitä rakkautta, jonka Srila Prabhupada on antanut minulle ja kaikille meille. Tämä rakkaus on täysin käsittämätöntä, rajatonta ja pohjatonta. Pohjaton tarkoittaa sitä, että Srila Prabhupadan antamalla armolla ja viisaudella ei ole rajoja. Tänä aamuna muistelin kuinka paljon kärsin ennen Krishna-tietoisuuteen tutustumista. Itkin kuinka elämäni oli niin tyhjää ja merkityksetöntä - painajaisenomaista. Mutta sitten kohtasin Hänen Jumalaisen Armonsa Srila Prabhupadan ja lukuisat hänen mahtavat seuraajansa, kuten täälläkin paikalla olevan Makhanlal Prabhun. Ensimmäinen Srila Prabhupadan saarnatilaisuus, johon osallistuin, pidettiin Berkeleyssä. Hieman myöhemmin, vuonna 1971, Hänen Pyhyytensä Visnujana Maharaj tuli Austiniin. Srila Prabhupadan ja hänen seuraajiensa välittämän ystävällisyyden myötä sain tilaisuuden todella tulla onnelliseksi ja päästä irti kärsivästä tilastani. Kuinka paljon olenkaan velkaa Srila Prabhupadalle ja teille kaikille. Sillä ei ole rajoja. Kaikki Srila Prabhupadassa on todella ihanaa.

Kerran oppilas kysyi Srila Prabhupadalta, “Srila Prabhupada, mitä tapahtuu kun annat jollekin kadulla ‘todella ihanan’ (kermakaramellin kaltainen makeinen)?” Srila Prabhupada vastasi, “Hän ottaa vastaan tämän ‘todella ihanan’, hän tulee temppeliisi ja hänestä tulee todella ihana. Krishna on todella ihana, tämä Krishna-tietoisuuden prosessi on todella ihana, ja te kaikki olette todella ihania.”

Sitten eräs oppilas sanoi, “Prabhupada on todella ihana!”

Prabhupada sanoi, “Nyt on kirtanan vuoro.”

Kiitän teitä kaikkia siitä, että olette todella ihania Srila Prabhupadan seuraajia, ja että annoitte tälle todella kauhealle poloiselle Sankarshan Dasille mahdollisuuden tulla Krishna-tietoiseksi.


Suomessa:  Bhaktin Virve, Jyväskylä, Finland