Mietelmiä puhtaasta bhaktista #1
 

Ääninauhoitteet | Videot | Valokuvat | Matkasuunnitelma | Mietelmiä puhtaasta bhaktista


Sri Kartamasayi
[Krishna, pomo]
Ottawa, Canada

Jumala on pieni sininen paimenpoika

 

 

Mikäli tekisimme amerikkalaisen keskikaupungin jalkakäytävällä selvityksen siitä, että uskovatko ihmiset Jumalaan, useimmat heistä vastaisivat “kyllä”.  Mutta jos tiedustelisimme heidän mielipidettään siitä, että Jumala on pieni sininen paimenpoika, joka soittaa huiluaan kuutamoisessa yössä Yamuna-joen rantametsiköissä, he mahdollisesti soittaisivat poliisille ja kertoisivat, että mielisairaalasta karannut henkilö harhailee kadulla.

 

Kuinka sitten on mahdollista, että Hänen Jumalainen Armonsa Srila Prabhupada vakuutti useat tuhannet hyvinkoulutetut amerikkalaiset nuoret miehet ja naiset siitä, että Jumala on pieni sininen paimenpoika, joka soittaa huiluaan kuutamoisessa yössä Yamuna-joen rantametsiköissä. Vastaus on: vakaumus.

 

Koska Srila Prabhupada näki Jumalan joka minuutti, hän pystyi helposti vakuuttamaan sellaiset henkilöt, jotka aidosti etsivät puhdasta totuutta Jumalan todellisesta identiteetistä.  He, jotka eivät ole aitoja etsijöitä, kokevat tiedon kummallisena. Aidot etsijät puolestaan ovat hämmästyneitä ja äärettömän onnellisia siitä, että ovat vihdoinkin löytäneet Jumalan.  

 

Sankarshan Das Adhikari 

6/30/2005

 


Suomessa:  Bhaktin Virve, Jyväskylä, Finland