Mietelmiä puhtaasta bhaktista #2
 

Ääninauhoitteet | Videot | Valokuvat | Matkasuunnitelma | Mietelmiä puhtaasta bhaktista

 

Hänen Jumalainen Armonsa
A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Kansainvälisen Krishna-tietoisuus Yhteisön perustaja/henkinen opettaja

 


Srila Prabhupadan armosta

Kuinka voit olla niin innostunut?


Rakas Gurudeva,

Ota vastaan nöyrät kumarrukseni. Kaikki kunnia Srila Prabhupadalle.

Gurudeva, sinä matkustat ympäri maailman. Olet varmasti nähnyt lukuisia kaoottisia ja onnettomia kehoja ja sieluja, jotka ovat täysin hukkuneet aineellisiin haluihin. Usein ihmettelen, kuinka vaikean tehtävän sinä ja muut ISKCONin jäsenet olette ottaneet tehtäväksenne. Voin vain toivoa ja rukoilla Sri Haria, että Hän siunaisi teitä kaikkia armollaan ja voimallaan. Näin voisitte pelastaa mahdollisimman useita sieluja tekemällä heistä Krishna-tietoisia.

Gurudeva, etkö koskaan väsy pitkistä matkoistasi ja jatkuvasta matkustamisesta? Kuinka voit olla niin innostunut ja mistä saat tämän energian? Eikö kukaan sielu, joka osoittaa tyytymättömyytensä Sri Haria kohtaan, aiheuta sinulle koskaan ongelmia? Olen varma, että olet kohdannut useita langenneita sieluja, jotka avoimesti kritisoivat Sri Krishnaa? Eikö sinua ärsytä kun joku puhuu pahaa rakkaasta Sri Haristamme? Kuinka voit olla niin tasapainoinen kaikissa tilanteissa? Matkustat niin paljon, mutta kuitenkin sinulla on aikaa vastata eri puolilla maailmaa asuvien oppilaidesi sähköposteihin. Tämä on yksinkertaisesti käsittämätöntä minulle.

Joten ystävällisesti ota vastaan nöyrät kumarrukseni. Ja ystävällisesti anna minulle siunauksesi, jotta voin vakaasti jatkaa antaumuksellisen palvelun, Krishna-bhaktin, polulla.

Aidosti antautunut sielusi ja oppilaasi,

Saurabh Jog


Srila Prabhupadan armosta

Rakas Saurabh,

Ota vastaan siunaukseni. Kaikki kunnia Srila Prabhupadalle.

Kyllä, joskus väsymme fyysisesti ja meidän täytyy levätä.

Minun innostukseni on Srila Prabhupadan siunausta. Hän määräsi minut olemaan aina innostunut. Yritämme esitellä Krishnan ihmisille mahdollisimman houkuttelevasti mitä älykkäimmillä ja rehellisimmillä markkinointimenetelmillä, niin että jokainen haluaa tulla Hänen palvojakseen.

Oikeastaan jokainen haluaa antautua Krishnalle. He vain ovat unohtaneet ikuisen suhteensa Hänen kanssaan. Jos heitä muistutetaan myötätuntoisesti, he palaavat mielellään luontaiseen yksilölliseen tilaansa Krishnan palvojina.

Voimme olla ärsyyntyneitä, mutta vastaamme rakkaudella ja myötätunnolla aikaisemmilta henkisiltä opettajilta saamamme voiman ja siunausten turvin. Tämä tuhoaa kaiken sen ärtymyksen, jota ehkä tunnemme. Samalla se tuhoaa myös heidän ärtymyksensä.

Toivon, että viestini tavoittaa sinut terveenä ja hyväntuulisena, ikuinen hyväntoivojasi,

Sankarshan Das Adhikari

 


Suomessa:  Bhaktin Virve, Jyväskylä, Finland